Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Και τώρα τι ψηφίζουνε;




Στις επερχόμενες εκλογές της ΕΛΜΕ, πολλοί από εμάς θα βιώσουμε και πάλι, την αμήχανη εκείνη στιγμή...
όπου πραγματικά δεν θα ξέρουμε τι στο καλό να ρίξουμε στην κάλπη. Οι «παραδοσιακές» παρατάξεις δεν μας πείθουν πλέον για πολλούς και διάφορους λόγους. Το ηθικό των εκπαιδευτικών στα σχολεία του νομού, ειδικά μετά την τελευταία απεργία, είναι καταρρακωμένο, και όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο μάλλον έχουν χάσει επαφή με την πραγματικότητα.
Σε μια εποχή που η λέξη «συνδικαλιστής» ηχεί δυστυχώς κάτι σαν βρισιά, μια παρέα καθηγητών με τελείως διαφορετικό background αλλά με κοινά προβλήματα, αποφασίσαμε να ενεργοποιηθούμε συνδικαλιστικά. Δεν είμαστε κόμμα (και δεν εκπροσωπούμε κανένα), δεν είμαστε καν παράταξη. Είμαστε απλά μια παρέα συναδέλφων σου που συγκροτήσαμε μια Ομάδα, η οποία σαν κύριο στόχο έχει να θυμίσει στις πιο παραδοσιακές συνδικαλιστικές παρατάξεις για ποιον ακριβώς λόγο υπάρχουν, και στους ενεργούς εκπροσώπους τους τον ρόλο για τον οποίο εκλέγονται.
Αν διακρίνεις στοιχεία που σε βρίσκουν σύμφωνο με τα παραπάνω, δυνάμωσέ μας με την ψήφο σου, κι αν έχεις κάποιες προτάσεις-ιδέες-παρατηρήσεις, έλα να το κουβεντιάσουμε από κοντά, την Τετάρτη 11-12-2013 στις εκλογές της ΕΛΜΕ.

Σ’ ευχαριστούμε για τον χρόνο σου

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ  ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Κουμάκης Κυριάκος                ΓΕΛ Αλικιανού
Λακιωτάκη Πολύμνια              ΓΕΛ Αλικιανού
Νικολάου Γιάννης                    ΓΕΛ Αλικιανού
Σταυγιαννουδάκης Στυλιανός  ΓΕΛ Αλικιανού
Ταμπάκης Νίκος                      ΓΕΛ Αλικιανού
Τζιλιβάκης Κώστας                 ΓΕΛ Αλικιανού